Hårfjernelse med nål​

Hårfjernelse med nål er en metode, hvor man permanent fjerner uønsket hårvækst med nål. Uønsket hårvækst kan være arveligt betinget, forårsaget af hormonelle ubalancer, bivirkning i forbindelse med medicinsk behandling mv.

Behandlingen foregår ved at man fører en meget tynd engangsnål ned i hver enkelt hårkanal og ned i selve hårsækken, hvorefter der tilsluttes en strøm. Der sker en koaguleringsproces, hvor blodtilførslen til håret afskæres og det enkelte hår dør uden at den fine hud rundt om bliver beskadiget.

Hårets cyklus består af tre faser:

  • Den anagene fase, som er hårets aktive vækstfase
  • Den katagene fase, som er hårets overgangs/regressionsfase
  • Den telogene fase, som er hårets hvilefase

​Håret dør kun når det rammes i den anagene fase, altså når håret er i vækstfasen, hvilket man ikke kan se på håret.

​Derfor er det nødvendigt med regelmæssige behandlinger på de samme områder, indtil man har ramt håret i vækstfasen, hvorefter håret dør og ikke kommer igen. Denne metode er derfor en langvarig proces, som kræver tålmodighed. 

Gendannelsesprocenten skønnes at ligge på mellem 15 og 40 procent. Erfaringsmæssigt gendannes der flere hår, hvis man har hormonelle udfordringer som f.eks. overgangsalder, PCOS eller har fjernet hår med voks, pincet, tråd eller epilator. Disse hårfjerningsmetoder kan i nogle tilfælde deformere håret og hårkanalen, og man skal derfor ned og fjerne det samme hår flere gange.

Når man fjerner hår med nål, kan man fjerne både lyse, grå, røde og mørke hår.​

Vil du vide mere?

Kontakt mig her i formularen, eller på telefon: ​27 28 73 38​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Løvenovs Klinik

​​

Villa Vitalis

Ordrupvej 74 A

​2920 Charlottenlund

Få rutevejledning