Psykoterapi​

Terapien består af en række samtaler over en periode. Jeg arbejder ud fra et eksistentielt samt humanistisk grundlag og menneskesyn. Jeg tager udgangspunkt i her og nu, men arbejder også med tilbageblik i barndomsmønstre om nødvendigt.

Terapien kan hjælpe dig med at komme videre i dit liv. For eksempel hvis du er blevet skilt, er pårørende til en alkoholiker, har stedfamilieproblematikker eller hvis du er ung og har det svært. Nogle gange kan man også føle sig nedtrykt, uden egentlig at vide hvorfor og have svært ved at komme videre. Der er masser af årsager til at arbejde med sig selv, og i disse tilfælde er det ofte en fordel at tale med en udenforstående.

​​

Dog skal man have et ønske om at udvikle sig og være parat til at arbejde med sig selv.

Du vil opleve en forandring over tid og få en bedre og større forståelse af dig selv og dine nære. Du kan blive mere bevidst om dig selv og dine reaktionsmønstre, og dermed handle mere hensigtsmæssigt i dit liv. Det kan til tider være krævende at gå i terapi, men min erfaring er, at gevinsten kan være større tilfredshed – både med dig selv og din tilværelse.

Jeg modtager løbende supervision.​

Vil du vide mere?

Kontakt mig her i formularen, eller på telefon: ​27 28 73 38​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Løvenovs Klinik

​​

Villa Vitalis

Ordrupvej 74 A

​2920 Charlottenlund

Få rutevejledning